Historie

I 1995 startede jeg hos Carsten Mikkelsen, Knebel - den daværende ejer af Ebeltoft og Omegns Begravelsesforretning. Efter aftale skulle jeg hjælpe ham, indtil han ville afhænde forretningen, hvorefter han skulle hjælpe mig i lige så lang tid. I starten af 1997 kom så tidspunktet, hvor jeg kom til at stå som ejer. Jeg etablerede forretning i Fuglsø på Elbjergvej 4.

I sommeren 2003 etablerede jeg forretning i Ebeltoft ved "Sundhedscentret" i Nørreport 4, hvor der bl.a. var tilknyttet et kapel etc… I dag ligger Ebeltoft og Omegns Begravelsesforretning på adressen Reberbanene 5, 8400 Ebeltoft.                          

I efteråret 2003 overtog jeg så Rosenholm Begravelsesforretning ved Kirsten og Jørgen Henriksen, Skader.

Forretningen lå på Tingvej 23, Hornslet. "Jeg blev nu til vi". I det min kone Margit for alvor trådte til og Knud Poulsen, Skader blev bedemandsassistent.

I sommer 2018 overtog vi Rønde Begravelsesforretning der til sidst var drevet af Begravelse Danmark. Endnu før var forretningen ejet af Bjarne Sørensen og lå Hovedgaden 72, Rønde.

Jeg har kendt branchen fra barndommen. Min far var graver og kirkegårdsgartner i en hel menneskealder. Jeg var ikke mere end 7-8 år, da jeg var med min far ude at pynte en kiste, og jeg for første gang så et dødt menneske.

Jeg begyndte og fik uddannelse indenfor transport og spedition. Fik arbejde i så fjerne steder, som Saudi Arabien, Iran, Libyen, Holland og Tyskland. På et tidspunkt bød lejligheden sig for at skifte livsbane - ja, jeg var 52 år. Det gik godt og jeg har ikke fortrudt én dag.